Jump to content


Photo

Squeezebox Local player

Help with jplay

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Rob

Rob

    Beginner

  • Members
  • 17 posts
  • LocationStamford, England.

Posted 06 December 2018 - 12:51 PM

Hi I’m trying to get local player to work with jplay as l use it for other players and a platform for radio and tidal. I can select jplay in Local Player but no sound I’ve tried changing Dac settings but still on sound,
any ideas?
Regards Rob.

#2 Marcin_gps

Marcin_gps

    JPLAY team

  • Administrators
  • 2,890 posts

Posted 06 December 2018 - 01:49 PM

Hi I’m trying to get local player to work with jplay as l use it for other players and a platform for radio and tidal. I can select jplay in Local Player but no sound I’ve tried changing Dac settings but still on sound,
any ideas?
Regards Rob.

I couldn't make it work reliably with JPLAY Driver or JPLAY FEMTO. 

You can try yourself: you need ASIO support and/or UPnP. 


  • Rob likes this

#3 Rob

Rob

    Beginner

  • Members
  • 17 posts
  • LocationStamford, England.

Posted 06 December 2018 - 03:15 PM

Hi Marcin, could you give me some more details please of how you got it to work. Am I missing something?
Regards Rob

#4 Marcin_gps

Marcin_gps

    JPLAY team

  • Administrators
  • 2,890 posts

Posted 07 December 2018 - 11:39 AM

Hi Marcin, could you give me some more details please of how you got it to work. Am I missing something?
Regards Rob

I don't remember exactly. Like I said, it didn't work reliably. I remember I had to download unofficial LMS package which already included UPnP & ASIO plugins. 


  • Rob likes this

#5 GAR

GAR

    Die Hard

  • Members
  • PipPipPip
  • 170 posts
  • LocationMorristown, NJ USA

Posted 07 December 2018 - 12:07 PM

I'm interested to see if you can get the SBT working reliably with JPLAY Femto, Rob. Please keep us updated - thanks.

 

Gary






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users