Jump to content


Photo

JPLAY ASIO Driver disappeared

ASIO DRIVER WIN2016

  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 GoGa

GoGa

    Die Hard

  • Members
  • PipPipPip
  • 120 posts
  • LocationCanada

Posted 04 November 2017 - 06:07 PM

Hi,

I decided to install the Alternate Version on my WIN2016 core single PC and JPlay ASAIO driver disappeared e.g. it’s not visible any more to ROON or HQPlayer. I tried to reinstall the official version of JPlay but the driver is still not visible. My system is in my signature. JplayStreamer and JPlay mini work OK. Any ideas?

Thanks
Music Server PC Hardware (single PC):

-- HDPlex H1.S fanless case
-- GA-H170N-WIFI motherboard
-- Core i5-6600T CPU (only 35W TDP!)
-- Samsung 850 EVO 120GB M.2 SATA3 Solid State Drive
-- Kingston HyperX Fury Black 16G 2X8GB 2133MHZ DDR4 Non-ECC CL14DIMM Dual Channel Memory
-- Blue Jeans CAT 6a LAN cable
-- AudioQuest JitterBug
-- UpTone USB Regen

Music Server PC software:

-- Win 2016 in Core Mode, AO 2.20, Process Lasso, JPlay 6.2, Fidelizer Pro 7.10

Playback Software:

-- ROON Core on WIN2012 Core i7 laptop > HQPlayer on Music Server > JPlay (Ultra Stream, 700x0.001)

Digital setup 1:

QNAP NAS (TS-453 Pro) > Audio PC > AQ JitterBug > iFi Mercury USB Cable > iFi iUSB + iPower > iFi Gemini USB Cable > Uptone USB Regen > Musical Paradise Tube DAC (MP-D2) > Bel Canto XLR cables > Bel Canto Pre3 > ACCUPHASE E-470 integrated amplifier > Audio Sensibility Testament Cables > Focal Electra 1038 BE speakers

Digital setup 2:

QNAP NAS (TS-453 Pro) > Dell Switch > Mac Mini 2010 > Audirvana+ > Kimber Cu USB > Audiophilleo 2 + PP > NAD C390DD > Totem Tress Bi-Wire > Totem Hawks Speakers

Power Source: PurePower 2000
Power Cord: BlackSand Violet ZI MKII

#2 GoGa

GoGa

    Die Hard

  • Members
  • PipPipPip
  • 120 posts
  • LocationCanada

Posted 05 November 2017 - 02:11 PM

Never mind. Reinstalled and everything seems to be ok.
Music Server PC Hardware (single PC):

-- HDPlex H1.S fanless case
-- GA-H170N-WIFI motherboard
-- Core i5-6600T CPU (only 35W TDP!)
-- Samsung 850 EVO 120GB M.2 SATA3 Solid State Drive
-- Kingston HyperX Fury Black 16G 2X8GB 2133MHZ DDR4 Non-ECC CL14DIMM Dual Channel Memory
-- Blue Jeans CAT 6a LAN cable
-- AudioQuest JitterBug
-- UpTone USB Regen

Music Server PC software:

-- Win 2016 in Core Mode, AO 2.20, Process Lasso, JPlay 6.2, Fidelizer Pro 7.10

Playback Software:

-- ROON Core on WIN2012 Core i7 laptop > HQPlayer on Music Server > JPlay (Ultra Stream, 700x0.001)

Digital setup 1:

QNAP NAS (TS-453 Pro) > Audio PC > AQ JitterBug > iFi Mercury USB Cable > iFi iUSB + iPower > iFi Gemini USB Cable > Uptone USB Regen > Musical Paradise Tube DAC (MP-D2) > Bel Canto XLR cables > Bel Canto Pre3 > ACCUPHASE E-470 integrated amplifier > Audio Sensibility Testament Cables > Focal Electra 1038 BE speakers

Digital setup 2:

QNAP NAS (TS-453 Pro) > Dell Switch > Mac Mini 2010 > Audirvana+ > Kimber Cu USB > Audiophilleo 2 + PP > NAD C390DD > Totem Tress Bi-Wire > Totem Hawks Speakers

Power Source: PurePower 2000
Power Cord: BlackSand Violet ZI MKII





Also tagged with one or more of these keywords: ASIO, DRIVER, WIN2016

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users